Tuindecoratie van prachtig huis in Drenthe

1 - Villa in Drenthe - Borek outdoor furniture

De meeste van onze projecten die je voorbij ziet komen zijn binnen in het huis. Echter, wat je misschien niet weet, is dat wij je ook kunnen helpen als het aankomt op het inrichten van je tuin.

De lieve bewoners van dit prachtige woonhuis vroegen ons hen te helpen met het inrichten van hun nieuwe tuin. Laat dit nou net een mooie uitdaging zijn voor ons styling team.

15 - Tuindecoratie met Borek tuinmeubelenWat de familie belangrijk vindt is dat er meerdere plekjes gecreëerd worden waar ze van de tuin kunnen genieten. Om te beginnen was er een wens voor een plek waar een grotere groep mensen zoals familie en vrienden ontvangen kan worden.

5 - Borek tuinbankDie plek hebben we gecreëerd op het terras links van het huis. Daar hebben we een loungebank van Max en Luuk geplaatst. Het bijzondere aan deze bank is de outdoor stoffering, welke hoogwaardig en bijzonder sterk is. Daarnaast is de stof comfortabel en voelt deze zacht aan. Omdat deze lounge modulair is kun je je opstelling naar wens creëren.

10 - Loungebank van BorekDe bank hebben we opgeleukd met mooie, frisse en kleurrijke kussens van Claudi. En natuurlijk een heerlijk plaid voor de frisse najaarsavonden.

Inspiratiemail

Elke maand de leukste interieur mail in je inbox.

11 - Tuinmeubelen en tafeltjesNaast de bank staat een mooie booglamp die op zonne-energie werkt. Je ziet dat we ook twee ronde tafeltjes hebben geplaatst. Één van hout en een metalen tafeltje. Daarop hebben we een aantal kleurrijke windlichten geplaatst waar je ‘s avonds kaarsjes in kunt branden voor een sfeervol geheel.

Ook een comfortabele zitzak van Borek mag hierbij niet ontbreken.

12 - Borek tuintafel en stoelenDan is er bij de keuken op het terras onder de overkapping een houten eettafel met 6 geweven stoelen geplaatst. De stoelen zijn in het groen, wat perfect aansluit de groene grasmat die in de tuin ligt. Aan deze set kan de familie uitgebreid dineren.

16 - Silkka peer plant en windlichtenOp de tafel hebben we gekozen voor twee windlichten en een vaas met daarin peer planten van Silk-ka.

13 - Borek tuinstoelen en ligbeddenIets verder onder de overkapping staat ook nog een tweede zitzak van Borek, waar je lekker afgezonderd een boekje kunt lezen en over de tuin en de mooie zwemvijver uitkijkt.

3 - Borek ligstoelenZwemvijver hoor ik je zeggen? Inderdaad. In deze tuin vindt je een strakke maar bovenal mooie zwemvijver. Bij de zwemvijver staan twee ligstoelen van Borek, waar je heerlijk kunt zonnen na een verfrissende duik te hebben genomen.

6 - Borek tuinstoelen en bankjeNaast de zwemvijver is er een overkapping. Daar staan vier geweven Borek tuinstoelen. Een prima plekje om te genieten van een hapje en drankje.

9 - Silk-ka zijdebloemen in PTMD vaas

In de ene hoek onder verkapping staat een zuil met een vaas met daarin een Silk-ka veldboeket. In de andere hoek een sidetable en de eye-catcher van dit gedeelte: een grote vis met daarnaast twee windlichten.

7 - Borek tuinstoel en interieuraccessoiresOp de bijzettafeltjes staan wat mooie accessoires zoals kaarsen van Riverdale.

8 - Interieuraccessoires voor je tuinTot slot hebben we op de rand van de zwemvijver twee solar tuinlampen geplaatst. Deze verlichten de zwemvijver ‘s avonds en zorgen voor nog meer sfeer in deze mooie tuin.

2 - Suns solar tuinlampen

Inspiratiemail

Elke maand de leukste interieur mail in je inbox.

14 - Tuininrichting Borek

Vind jij het een uitdaging om je tuin te decoreren en gezellig te maken? Kom dan gerust langs in de winkel of plan een afspraak met een van onze styling dames. In de winkel hebben we ook boeken van Borek en Max & Luuk liggen met de gehele collectie. Daarnaast hebben we in de winkel veel modellen staan ter inspiratie.

We zijn eigenlijk nog wel even benieuwd: wat vind jij van het eindresultaat van deze tuin in Drenthe?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *