Thuis bij Laura

Thuis bij Laura-6

Welkom thuis bij Laura.

Thuis bij Laura-8

Ik werk nu alweer z’n vijf jaar met plezier bij Maison Manon. Samen met mijn vriend woon ik in een mooi appartement in Enschede.

Thuis bij Laura-2

Inspiratiemail

Wil jij als eerste de laatste interieur tips ontvangen? Meld je dan nu aan voor de Maison Manon inspiratiemail.

Een van mijn favoriete plekjes in huis is toch wel de eettafel waar wij dagelijks veel gebruik van maken, van ontbijten tot gezellig borrelen met vrienden.

Thuis bij Laura-5

Als mensen aan mij vragen wat is nou jouw stijl dan vind ik dat een lastige vraag, want ik hou van verschillende stijlen. Als ik het dan toch moet omschrijven dan is het chique en stijlvol. Ik hou van grote items in je interieur. Dit geeft juist rust en creëert sfeer in je huis.

Thuis bij Laura-10

Naast onze tv hadden wij nog een leeg plekje in huis. Nu is het een gezellig hoekje geworden met een mooie stoel met een chique natuurlijk panter printje. Wat we nog heel graag willen is nieuwe gordijnen om het geheel af te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *