Arte behang

De muurbekleding van Arte walls

We verkopen al jaren in onze winkel in Enschede het bijzonder mooie en kwalitatieve behang van Arte. Wat de muurbekleding – zoals Arte dat zelf noemt – bijzonder maakt, is hun uitgebreide collectie. Van uitbundige, tot ingetogen ontwerpen.

De kwaliteit van het behang is een andere belangrijke factor.

Verder blijft Arte haar collectie voortdurend uitbreiden met de hipste dessins.

Arte inspiration shop

Arte inspiration shop

Je vindt bij ons in de winkel de unieke Arte Inspiration Shop. In Nederland zijn er een aantal van deze shops. Echter, in het oosten van Nederland hebben wij de eerste Arte Inspiration Shop.

Deze shop is echt een walhalla om inspiratie op te doen en het juiste behang voor bij jou thuis uit te zoeken.

We hebben hier alle boeken van Arte.

Arte walls muurbekleding

Behang voor thuis, voor op kantoor of hospitality-toepassingen

Ben je op zoek naar behang voor thuis? Dan helpen we je graag. We hebben tot op heden al honderden klanten geadviseerd.

Niet alleen privé woningen hebben wij mogen adviseren. Ook verschillende bedrijven hebben al Arte behang in hun kantoor hangen om de sfeer te verbeteren.

Maar daar blijft het niet bij. Een aantal van onze projecten waren ook restaurants.

Of terwijl, genoeg ervaring om ook jou te helpen.

Trendontwikkeling Arte en Elitis

Naast Arte verkopen wij een ander populair muurbekleding merk en dat is Elitis. Wat wij hebben gemerkt is dat tot voor vijf jaar geleden Elitis het behang merk in Nederland was. De afgelopen 5 jaar heeft echter Arte de trend gezet. Dit doen ze goed door de juiste designers en ontwerpers aan te trekken.

Arte heeft behang waarbij je per rol betaald, maar ook behang wat per meter wordt afgerekend. Daardoor ontstaat er een grote prijs range en is er voor iedere portemonnee wel iets moois te vinden.

Verder heeft Arte een apart merk genaamd HookedOnWalls, wat hun instapcollectie is en daardoor voor elke portemonnee toegankelijk is.

Afspraak plannen?

Wil jij graag een afspraak met een van onze styling dames voor advies op maat? Vul dan hieronder je naam, email adres en telefoonnummer is en we nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen.


  Wat klanten over Maison Manon zeggen

  Marlène

  Warm ontvangst in een prachtige showroom met heel veel stijlkamers. Zeer kundig advies. Ze nemen de tijd voor je. Ruime keus in kwaliteitsmeubelen en luxe woonaccessoires (waar je hebberig van wordt 🤗). Levering op afgesproken tijd, door uitermate vriendelijke mensen. Kortom: ABSOLUTE AANRADER OM OP ZIJN MINST EEN BEZOEK TE BRENGEN !!

  Milo

  Prachtige winkel met een ruime keuze aan inrichting voor je woning

  Al meer dan 2.500 inrichtingen gedaan

  Een greep uit een aantal interieur stylingen die we gedaan hebben.

  FAQ

  We houden van duidelijkheid. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht er een vraag niet tussen zitten, dan kun je die gerust mailen naar info@maisonmanon.nl of ons bellen op 053 431 05 27.

  Moet ik wat meenemen?

  Om advies op maat te kunnen geven vragen we je om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Maak dus zoveel mogelijk foto’s van de huidige ruimte. Neem eventueel een plattegrond of een bouwtekening mee. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven.

  Door wie word ik geholpen?

  Binnen ons team hebben wij diverse specialistes. Tijdens het telefoongesprek kunnen wij goed inschatten welke collega jou het beste kan helpen. Die collega wordt je vaste contact persoon.

  Komen jullie ook thuis langs voor een afstyling?

  Ja zeker doen we dat. Wel vragen we je vooraf zoveel mogelijk foto’s door te sturen, zodat onze styliste de huidige situatie goed kan inschatten.

  Maar jullie zitten in Enschede?

  Wij zeggen altijd: in Nederland is niets ver weg! Sterker nog: we nodigen je graag uit voor een dagje Enschede. Deze leuke, bruisende stad heeft de gezelligste oude markt en je veel te bieden. Maak er dus een heerlijk dagje uit van.

  Is het advies gratis?

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze interieur specialistes je een gepast advies op maat gaan geven waar jij gelukkig van wordt. Wanneer je dan de gekozen meubels en accessoires bij ons besteld, is het advies traject voor onze rekening.

  Mocht je besluiten om toch niet bij ons te bestellen, dan brengen we kosten voor het advies traject in rekening. We hanteren dan een uurtarief van €125,-.