Met deze 3 tips style jij jouw kast!

3 Kast styling tips

Regelmatig wordt ons in de winkel de volgende vraag gesteld: ‘Hoe stijl ik nou mooi mijn open kast?’. Laat onze styliste Else nou net degene zijn die hier raad mee weet en je precies kan uitleggen hoe je dit het beste kunt doen. Daarom hieronder 3 tips van Else om van jouw open kast een mooi en sfeervol geheel te maken.

Kijk je liever naar een video dan dat je leest? Scroll dan even naar onderen, want onderaan deze pagina vind je een video waarin Else de 3 tips met je deelt.

3 Kast styling tips

Tip 1: selecteer alleen je beste en mooiste items

Verzamel je bijvoorbeeld boeken, fotolijstjes of parfumflesjes, kies daar dan de mooiste items uit. Presenteer niet alles in je kast, want hier wordt het alleen maar een rommeltje van.

3 Kast styling tips

Je zult dus keuzes moeten maken welke items echt een plekje in jouw kast verdienen. Het resultaat is dan wel dat je er een nette open kast voor terugkrijgt.

Tip 2: varieer met vormen en materialen

Kies voor een mooie mix van bijvoorbeeld steen, metaal en stof. Bij stof kun je denken aan een mooi Claudi kussen of plaid.

3 Kast styling tips

Qua vormen kun je kiezen om een rond item naast een vierkant item te plaatsen, waardoor je een speelser geheel krijgt en het niet zo statisch wordt.

Inspiratiemail

Elke maand de leukste interieur mail in je inbox.

Tip 3: groepeer items

Zet je items bij elkaar, helemaal wanneer het verschillende vormen en materialen zijn, zodat het een mooi geheel wordt.

3 Kast styling tips

Wanneer je op een plek in je kast een setje van 3 items naast elkaar zet, betekent dat niet dat je in de hele kast overal setjes van 3 moet terug laten komen. Daar wordt het toch een beetje een saai geheel van. En als je iets niet wilt, is het wel een saaie open kast.

3 Kast styling tips 3 Kast styling tips 3 Kast styling tips

Pak deze 3 tips erbij wanneer je jouw open kast gaat stylen en je zult er een prachtig geheel van maken.

Kom je er alsnog niet uit? Kom dan even langs bij ons in de winkel, zodat wij je verder kunnen helpen.

Heb je nog een vraag over de 3 tips? Stel deze dan gerust hieronder in een reactie en Else beantwoord je vraag persoonlijk.

2 reacties op “Met deze 3 tips style jij jouw kast!

 1. marion zegt:

  Hallo Else,
  Kan ik ook bij jou een afspraak maken? Mijn hele huis moet gestyled worden,en ik zoek een ervaren styliste die veel ervaring heeft. komen jullie ook bij de mensen thuis?
  Alvast bedankt
  Marion

  • Vildan Korjenic zegt:

   Middag Marion,

   Dank voor je enthousiaste reactie! Uiteraard is het mogelijk dat wij je hele huis stylen. De eerste stap is om eens gezellig bij ons in de winkel langs te komen en om foto’s, plattegronden (mogen ook schetsen zijn) en eventueel moodboard of kleur/stof staaltjes mee te nemen zodat we een goed beeld hebben van de huidige situatie en wat je wensen zijn. Op dat moment kun je al inspiratie opdoen bij ons de winkel en gaan wij in overleg met jou een plan de campagne maken hoe wij de re-styling bij jou zouden aanpakken.

   Dus kom gerust langs in de winkel en een van mijn collega’s helpt je graag verder. De koffie staat klaar.

   Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, stel deze dan gerust hier en wij zullen deze z.s.m. beantwoorden.

   Een mooie avond.

   Groetjes Vildan
   Team Maison Manon

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *