5 tips over Silk-ka zijdebloemen

Silk-ka zijdebloemen

We hebben sinds kort weer de nieuwste collectie Silk-ka zijdebloemen in onze winkel. Ben jij benieuwd naar wat de nieuwste trend is? Lees dan snel verder, want in deze blog beantwoorden we een aantal veelgestelde vragen en geven we je 5 waardevolle tips over de kunstbloemen van Silk-ka.

Wat is de nieuwste zijdebloemen trend?

Silk-ka is het wederom gelukt om een mooie en unieke nieuwe collectie samen te stellen. De trend van dit moment is om gek te doen. Te durven! Onze tip: gebruik veel verschillende en diverse bloemen door elkaar. Je creëert hiermee een gaaf en vooral kleurrijk geheel.

Zijdebloemen

Welke kleuren zijn op dit moment in?

Dat is een goede vraag, waar niet direct een eenvoudig antwoord op te geven is. Kijk zelf maar eens naar de foto’s die hier bij deze blog zijn geplaatst. Wat valt je op? Precies. Kleur! Het voorjaar komt eraan dus is het heerlijk om diverse kleuren te combineren en er een kleurrijk en vrolijk geheel van te maken. Precies net dat wat we na die grauwe winterdagen nodig hebben 😉

Zijdebloemen boeket

Hoe combineer je verschillende bloemen?

Een vraag die ons vaak gesteld wordt. En één waar niet direct één antwoord op te geven is. Maar we gaan je drie tips geven. Lees dus snel verder.

Tip 1. Wil je een vaas met groene tinten dan vinden wij het mooi om subtiel voor één soort tak te kiezen. Hierdoor wordt het boeket niet te druk en creëer je rust.

Inspiratiemail

Elke maand de leukste interieur mail in je inbox.

Tip 2: Wil je een kleurrijke vaas dan is het gaaf om voor allemaal verschillende takken te gaan. Kies voor verschillende takken, vormen en kleuren.  Vergeet niet om er ook een aantal groene takken in te doen, want groene takken maken van het boeket één geheel.

Tip 3: Kom je er niet uit? Laat ons meekijken. Neem je vaas mee naar de winkel en één van onze collega’s helpt je graag verder. 

Silk-ka kunstbloemen

Hoeveel bloemen gaan er in één vaas?

Dit is natuurlijk afhankelijk van de vaas. In een grote vaas gaan meer kunstbloemen dan in een kleine vaas.

Uiteraard hebben we wel tips voor je. Heb je een mooi plateau op je salontafel met een klein vaasje? Hou het dan zo subtiel mogelijk. Kies bijvoorbeeld voor 2 takjes.

Heb je een mooie grote vaas? Dan mag je die best goed vol pakken, al hoeft dit hoeft natuurlijk niet altijd. Hoe vol je de vaas pakt is echt afhankelijk van de vaas zelf en van de omgeving waarin deze staat. 

Boeket van zijdebloemen

Doe je de bloemen in een vaas, of een ander accessoires item?

We zijn het allemaal gewend: bloemen doe je in een vaas. Maar wist je dat je zijdebloemen ook in een windlicht kan doen?

Wil en durf je next level te gaan? Dan hebben we een super tip voor je! Laatst was er bij ons in de winkel een klant die een wijnkoeler als vaas gebruikte. Super cool en uniek!

Kunstbloemen

De gouden tip?

Zoals je van ons gewend bent hebben we regelmatig een gouden tip voor je. En deze is: zorg voor hoogte in je boeket!

De Silk-ka zijdebloemen zijn buigbaar dus maak het zo dat er hoogte in de vaas komt en buig ze iets naar de zijkant zodat je een geheel krijgt zoals hieronder op de foto.  

Silk-ka boeket

Boeket van kunstbloemen

Ben je dus enthousiast geraakt en wil jij thuis ook een mooi zijdebloemen boeket? Kom dan snel langs bij ons in de winkel en laat je verrassen.

We zijn tot slot nog wel benieuwd naar jouw voorkeur: een kleurrijk boeket, óf toch één kleur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *