5 redenen waarom je bank een Claudi kussen verdient

Claudi kussens

Elke bank verdient een mooi en kwalitatief kussen! Dat is waarschijnlijk ook de reden waarom je deze blog leest en dat is wat je gaat ontdekken. Ik vertel je 5 redenen waarom je een Claudi kussen kiest.

1. Goede kwalitatieve vulling

Als Claudi zich ergens op onderscheid van andere kussen merken is het wel op de kwaliteit die ze leveren. De beste materialen worden gebruikt om de hoge standaard die zij hanteren te halen. Standaard heeft elk kussen een binnenkussen dat gevuld is met eendendons. Daardoor levert Claudi kussens die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens heerlijk comfortabel.

Claudi - Blauwe sierkussens

2. Prachtige patronen, motieven en kleuren

Reden nummer twee waarom jouw bank een Claudi kussen verdient is vanwege de mooie patronen, motieven en kleurtjes. De designers van Claudi flikken het elke keer weer om een collectie samen te stellen waar jij vrolijk van wordt. Kussens waarmee jij het gewenste sfeertje in huis kunt halen, waardoor je ‘s avonds na een lange werkdag even lekker tot rust kunt komen.

Claudi - mooie sierkussens

3. Combinaties mogelijkheden in overvloed

Doordat de collecties van Claudi divers zijn in kleur, stof, patroontjes en motieven, biedt dit jou de mogelijkheid om er heerlijk op los te combineren. Kussens combineren zorgt ervoor dat je interieur niet saai wordt, maar dat het juist boeiend wordt en er levendigheid ontstaat.

Claudi detail foto

4. Blijven mooi en gaan lang mee

Claudi kiest voor de beste materialen voor haar kussens. Omdat Claudi bewust voor hoge kwaliteit materialen kiest, blijven de kussens lang mooi. Daardoor gaan ze dus lang mee. Dat betekent dat je niet snel weer nieuwe kussens hoeft te kopen.

Claudi diverse kussens

5. Trendy sierkussens

Trendy zijn ze, de kussens van Claudi! En jij wilt toch ook een trendy interieur? Laten we eerlijk met elkaar zijn, een trendy interieur doet iedereen goed. Er is haast geen gemakkelijkere manier om je interieur weer trendy te maken dan met een paar frisse Claudi kussens in je bank, fauteuil of zithoek.

Claudi sierkussens detail foto

Bonus reden: geeft je bank sfeer

Zoals je van ons gewend bent, hebben we uiteraard ook nog een bonus reden om jezelf te trakteren op een Claudi kussen. En deze reden sluit precies aan bij het feit dat Claudi trendy zijn.

Verwen je bank met een paar trendy kussens van Claudi en drie keer raden wat er met je interieur gebeurd. Precies: een compleet nieuwe frisse sfeer waarmee je het plaatje thuis afmaakt.

Claudi 3 sierkussens

Daarnaast is Claudi Cushions een Nederlands merk. Wil je dus een nationaal merk steunen i.p.v. minder kwalitatieve kussens uit verre landen zoals China, dan shop je een Claudi kussen.

Ik ben eigenlijk wel heel erg benieuwd: hoeveel kussens heb jij thuis op je bank liggen? Vertel het me even hieronder in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *