Thuis bij Nienke

Thuis bij Nienke-3

Ik ben Nienke en ik ben 20 jaar. Momenteel woon ik met mijn zus en zusje bij mijn ouders in Enschede.

Thuis bij Nienke-2

Ik volg de opleiding interieuradviseur in Hengelo. Tijdens deze opleiding moest ik ook stages lopen. In mijn derde jaar ben ik in contact gekomen met Maison Manon, waar ik toen graag stage wilde gaan lopen. En zo kwam het dat ik in het vierde jaar van mijn opleiding stage ben gaan lopen bij Maison Manon.

Thuis bij Nienke-1

Inspiratiemail

Elke maand de leukste interieur mail in je inbox.

Omdat het aan beide kanten goed beviel ben ik er nu ook aan het werk in een gezellig en hardwerkend team 😄

Thuis bij Nienke-5

De stijl die ik erg mooi vind is een beetje chique met veel goud en witte accenten. Dit zie je ook terug op mijn kamer.

Thuis bij Nienke-6

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *