Thuis bij Christine

Thuis bij Christine-5

Mijn naam is Christine, 27 jaar oud en ik woon samen met mijn vriend in het gezellige Tubbergen. Sinds 1 april 2019 werk ik als styliste bij de mooiste woonwinkel! Mijn passie is altijd al het interieur geweest. Daar heb ik verschillende opleidingen voor gevolgd, zoals de opleiding tot interieuradviseur en styling.

Thuis bij Christine

Na deze opleidingen ben ik lekker aan het werk gegaan. Eerst als stylist bij het woonmerk Riverdale. Tijdens deze baan kwam ik al namens Riverdale de shop stylen bij Maison Manon. Toen al vond ik het een supermooie woonwinkel met ontzettend veel inspiratie. Door deze baan ben ik er dan ook terecht gekomen.

Thuis bij Christine PTMD Vaas

Nu kan ik mijn passie voor materialen, kleuren en plannetjes maken voor de klant uitvoeren. Dit doe ik natuurlijk samen met ons gezellige team waarmee we de winkel supermooi inrichten zodat onze klanten geïnspireerd raken.

Inspiratiemail

Elke maand de leukste interieur mail in je inbox.

Thuis bij Christine - behang arte

Afgelopen jaar heb ik samen met mijn vriend ons huisje in Tubbergen woon klaar gemaakt. Vanzelfsprekend heb ik ook een aantal items toegevoegd in ons interieur, zoals het groene behang Formentera van Elitis. Ik heb hier bewust voor gekozen vanwege de kleur en de structuur! Vrienden en familie die bij ons langskomen moeten altijd even aan dit mooie behang voelen. Het geeft even een andere vibe in huis!

Thuis bij Christine Locherber huisgeur

Mijn woonstijl is landelijk/modern met stoere materialen en strakke lijnen. Ik hou wel van een beetje kleur met als extra toevoeging veel planten voor wat extra beleving.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *