Thuis bij Petra

Thuis bij Petra eettafel

Ik woon sinds 2007 net over de grens in Duitsland in een heerlijk rustige wijk met veel ruimte. De kinderen wonen niet meer thuis maar komen gelukkig zeer regelmatig bij ons langs voor de gezelligheid of om heerlijk voor ons te koken.

Thuis bij Petra eetstoelen

Sinds juni 2018 ben ik drie dagen in de week werkzaam bij Maison Manon als administratief medewerkster. Naast mijn werk bij Maison Manon werk ik op de andere dagen nog voor een aantal andere bedrijven waar ik de financiële administratie verzorg.

Thuis bij Petra interieur accessoires

Mijn favoriete plek van ons huis is de overkapping achter thuis die we helemaal kunnen afsluiten zodat we daar ‘s winters ook kunnen zitten.

Inspiratiemail

Elke maand de leukste interieur mail in je inbox.

Thuis bij Petra Cobra Art

Daarnaast hebben we sinds kort een heerlijke nieuwe bank van Bocx waar ik lekker weg kan kruipen in de hoek met een heerlijk boek of lekker languit relaxen en Netflixen.

Thuis bij Petra Bocx bank

2 reacties op “Thuis bij Petra

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *