Thuis bij Rosalie

Thuis bij Rosalie - Woonkamer

Ik ben Rosalie en ik werk nu ongeveer 4 jaar bij Maison Manon. Als dochter van Jan en Manon rol je er toch al snel bij in.

Ik begon als ‘kleine’ meid al koffie te schenken voor de klanten en tegenwoordig heb ik verschillende taken. Een deel daarvan bestaat uit administratief werk. Daarnaast ondersteun ik mijn moeder en verkoop ik meubels en interieur accessoires.

Thuis bij Rosalie - Taatsdeuren Baobab kaarsen

Ik ben nu 20 jaar en woon nog graag bij pap en mam. Ik denk ook dat ik hier niet snel wegga. Verder studeer ik Bedrijfskunde aan de hoge school.

Mijn ouders werken veel waardoor ik vaak het huis voor mijzelf heb, heerlijk!

Thuis bij Rosalie - Keijser en co

Mijn favoriete plekje, zoals op de foto’s te zien, is de woonkamer. Ik kan hier ‘s ochtends van een ontbijtje genieten, ‘s middags voor school of werk bezig zijn en ‘s avonds lekker Netflixen.

Inspiratiemail

Elke maand de leukste interieur mail in je inbox.

Thuis bij Rosalie - Mooie ringlamp

Het is een mooie open ruimte die in verbinding staat met veel andere ruimtes. Hierdoor is er, waar je ook zit, altijd contact met degene die in huis is. Dit vind ik gezellig!

Thuis bij Rosalie - Interieur accessoires

Tot slot heb ik nog een gouden tip voor je over het uitkiezen van de juiste bank. Laat je adviseren door één van onze meubelverkoopsters. Vaak denk je zelf al in een bepaalde richting. Wanneer je je laat adviseren kan je tot hele nieuwe inzichten komen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *