Thuis bij Sven en Sander

Thuis bij Sven en Sander-6

Welkom in het gezelligste huis van Enschede! Wij zijn Sven en Sander en zijn naast vrienden ook nog eens huisgenoten en collega’s van elkaar. Wij wonen sinds een half jaar samen met nog een andere vriend van ons in de wijk Roombeek.

Sinds een aantal jaar zijn wij bezorgers van de meubels voor Maison Manon. Daarnaast studeren we beide nog aan het Saxion en de UT in Enschede. Voor ons is dit de ideale bijbaan, omdat het goed te combineren is met onze studies. Dankzij dit werk komen we op gave plekken terecht en maken we klanten blij door de nieuwe meubels te bezorgen. Dit maakt dat wij ons werk met veel plezier doen.

20200007 Thuis bij Sven en Sander-1

Zoals je misschien kan zien is ons huis niet geheel stilistisch verantwoord, maar hebben we het toch gezellig weten te maken met hulp van Manon. Toen Manon hoorde dat wij op onszelf gingen wonen, bood zij ons direct aan dat we een paar meubels en accessoires uit de winkel mochten gebruiken voor de inrichting. Daarom hebben we nu een iets luxer studentenhuis dan gebruikelijk, maar is het zeker een gezellige plek geworden om in te wonen.

Thuis bij Sven en Sander-2

Onze keukentafel is een ideale plek geworden om gezellig met elkaar te eten en te drinken. Indien nodig wordt hieraan zelfs nog hard gestudeerd! De woonkamer is nu de perfecte plek om na een dag hard werken (of studeren…) te ontspannen en een biertje te drinken met elkaar. De accessoires en kussens hebben onze kamer een stuk gezelliger gemaakt, ondanks de foute witte leren bank.

Thuis bij Sven en Sander-5

Wat betreft de styling van een huis ontbreekt de kennis een beetje bij ons, maar wel zorgen wij zo goed mogelijk voor de levering en plaatsing van je nieuwe meubels. Ook bij de gehele styling van huis of kamer komen de leukste bezorgers van Nederland graag helpen met de nieuwe inrichting. Wie weet tot snel!

Thuis bij Sven en Sander-4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *