Thuis bij Margret

Thuis bij Margret - interieur accessoires

Hallo allemaal.

Welkom in mijn huis in ‘t centrum van Glanerbrug. Vanaf mijn 20ste tot mijn 36ste jaar heb ik als bloemist in Losser gewerkt.

Thuis bij Margret - tafeltje met accessoiresToen kwam Manon Cadeaux in Glanerbrug op mijn pad. En ja.. daar werk ik nu bijna 25 jaar (inmiddels is het Maison Manon geworden en zijn we van een kleine gezellige winkel naar een grote interieurwinkel gegroeid).

Thuis bij Margret - mooie accessoires Hier hou ik me o.a. bezig met de afdeling zijdebloemen van Silk-ka. Dus mijn bloemisten achtergrond komt goed van pas.

Thuis bij Margret - groene lampenkapAfgelopen jaar hebben we ons huis gedeeltelijk verbouwd en ingericht met een nieuwe bank van Bocx. Uiteraard met bijpassende kussens.

Thuis bij Margret - Bocx bankMijn woonstijl kun je omschrijven als retro met een mix van dierbare accessoires. Zoals je kunt zien hou ik vooral van de kleur groen gecombineerd met een tikje oranje. Thuis bij Margret - Madison kussens

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *