Complete interieur make-over in Druten

Interieur inrichting Druten - 1
Onlangs hebben wij weer een hele mooie interieur make-over mogen doen. Dit keer was ons Styling Team in Druten. Daar hebben zij weer mogen uitpakken.
Interieur inrichting Druten - 4
Wat we daar precies gedaan hebben lees je hieronder. Onderaan de pagina kun je ook de video die we daar hebben gemaakt bekijken. Daarin geeft Else je waardevol advies over hoe zij deze styling heeft aangepakt.
Zoals je op de foto’s kunt zien hebben we in het zitgedeelte een mooi groot vloerkleed gebruikt met daarop een comfortabele en tijdloze Spoom bank van Keijser & Co. In deze bank vind je een plaid en kussens van Claudi terug.
Tip: de grote poef onder de salontafel is heel handig voor wanneer je extra zitruimte nodig hebt wanneer vrienden en familie op bezoek komen.
Interieur inrichting Druten - 3
Hoe gaaf is het mooie fotokunstwerk van Cobra Art Company achter de bank? Links en rechts van het kunstwerk hadden de bewoners al twee marmeren “plankjes”. Daarop hebben we twee prachtige gouden windlichten geplaatst.
Achter de bank staat een sidetable van Keijser & Co, waarop die mooie ronde gouden lamp met lampenkap staat. Deze is bij ons in de winkel verkrijgbaar.
De verf op de wanden is uiteraard van Painting the Past en de kleur heet Salt.
Interieur inrichting Druten - 5 Interieur inrichting Druten - 6 Interieur inrichting Druten - 7
Verder zijn er in dit gedeelte nog diverse accessoires gebruikt zoals de heerlijke geurstokjes van Locherber Milano en de mooie glinsterende appels. De donkere panter-print waxinelichthouders zijn trendy, evenals de mooie donkere doorzichtige vaas die als setje op de salontafel staan.
Interieur inrichting Druten - 8
Dan door naar de hal, die echt super hoog is! Daar hebben we een wijnkast van PTMD Collection geplaatst die echt een eye-catcher is. De leeuw op de kast is dit eigenlijk ook wel. Op de wand hangen drie mooie wandschalen 🤩
Interieur inrichting Druten - 9
Bij de trap naar de andere verdieping hebben we een poef en twee mooie grote potten met een artificial plant neergezet. Dit accentueert de hoge ruimte weer.
Interieur inrichting Druten - 10 Interieur inrichting Druten - 11 Interieur inrichting Druten - 12
Tot slot willen we je nog even meenemen naar de keuken, waar de gave bartafel met barstoelen eraan staat. Om het puntje op de i te zetten hebben we ook in de keuken wat leuke accessoires gebruikt.
Interieur inrichting Druten - 13
Wat vind jij van het eindresultaat? Vertel het ons hieronder in een reactie 🤗

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *