Onze Eichholtz shop-in-shop

Zoals je onlangs op onze instagram en facebook pagina hebt kunnen zien is er nu bij ons in de winkel een shop-in-shop van het luxe woonmerk Eichholtz. We hebben 100 vierkante meter speciaal aan dit bijzondere merk besteedt.

In deze blog laten we je alvast zien wat er allemaal mogelijk is.

In de nieuwe collectie van Eichholtz zien we veel de heerlijke zachte boucle stof terugkomen in een lichte kleur. Deze stof zit echt heerlijk.

Eichholtz bank en twee fauteuils collectie 2022

Neem bijvoorbeeld de bank en twee fauteuils die je hierboven op de foto ziet. De bank en de fauteuils hebben beiden een kleine ronding in zich. Super klein en heel subtiel detail, dat jouw ruimte net even dat speelse effect meegeeft.

Op de foto hieronder zie je ter inspiratie dat je bijvoorbeeld – wanneer je daarvoor de ruimte hebt – je deze bank ook in een andere ruimte zoals een slaapkamer kunt plaatsen.

Eichholtz bank in slaapkamer

Op de foto hieronder zie je ook hoe mooi deze fauteuil los staat. Dus heb je thuis een mooi “leeg” hoekje over? Dan kan deze prachtige fauteuil dat hoekje mooi aankleden.

Niet alleen heeft Eichholtz mooie banken of fauteuils, ook de mooie eettafel en stoelen die je hieronder op de foto ziet behoren tot hun collectie.

De combinatie zwart, goud en de lichte boucle stof maken er een warm geheel van.

Dat organische vormen “in” zijn, dat wist je natuurlijk al. Maar hoe uniek is deze bijzondere stoel van Eichholtz (zie foto hieronder)?

Naast de boucle stof zijn er ook nog andere stoffen. De stoel hieronder heeft een stof met daarin meerdere kleuren verwerkt.

De collectie bestaat verder uit mooie salontafels, bijzondere bijzettafels en unieke lampen.

De open kast hieronder is een item die in elk interieur past. Kortom, met de meubel en interieur items van Eichholtz haal je de luxe in huis.

Ben jij geïnspireerd geraakt en wil je deze en andere mooie items van Eichholtz in het echt zien? Kom dan langs bij ons in Enschede in onze woonwinkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *