Inrichten van restaurant Frederik Hendrik in Groenlo

Frederik Hendrik Groenlo nieuwe inrichting

In 2021 kregen wij een ontzettende leuke uitdaging en wel om een nieuw restaurant in te richten. We hadden al het huis van de eigenaren van dit restaurant ingericht en ze vroegen ons hen nu weer te helpen.

Tegen zo’n mooie uitdaging zeggen wij natuurlijk geen nee. Dus gingen we aan de slag in Groenlo bij het nieuwe restaurant Frederik Hendrik.

In deze blog vertellen we je er alles over.

Zwarte bartafel met decoratie

Het mooie pand waar nu Frederik Hendrik in gevestigd is heeft een bijzondere geschiedenis. Er heeft hier namelijk vroeger een postkantoor ingezeten. Veel inwoners van Groenlo kennen dit oude postkantoor nog wel.

Het restaurant is nu opgedeeld in drie ruimtes.

Achterin het restaurant hebben we een ruimte gecreëerd die oogt als een VIP ruimte. De groene bank is op maat gemaakt en in combinatie met de zwarte ronde tafels ontstaat er een luxe uitstraling.

Tijger in behang

Dit wordt natuurlijk versterkt door het prachtige behang.

Onder de bar hebben we vier comfortabele poefjes geplaatst die mooi in het geheel passen.

Comfortabele zitpoeven

Wanneer je wat knusheid aan een interieur wilt toevoegen dan mag leuke en warme wanddecoratie natuurlijk niet ontbreken.

Claudi kussens Detail foto zwarte bar tafels

Wanneer je het restaurant binnen loopt en naar links gaat dan kom je bij de bar terecht en de grote open ruimte.

Boven de bar hangen goudkleurige draadlampen en op de hoek van de bar staat een kandelaar en een mooie vaas met een veldboeket.

Bar bij Frederik Hendrik in Groenlo

In de grote open ruimte staan stoelen in twee verschillende zachte kleuren. Ook de tafelbladen laten we in twee kleuren terug komen, zodat het niet monotoom maar juist een speels geheel wordt.

Frederik Hendrik eetzaal

Boven een aantal tafels hangen glazen hanglampen met een mooie gloeilamp erin.

By eve lampen

Ook de fraaie verlichtingsarmaturen van Maretti passen hier geweldig thuis.

Mooie hanglampen in goud kleur

De gouden vazen achter de zitbank met daarin die grote boeketten zijn heel bijzonder door hun vorm en grootte en zijn een echte eye-catcher voor dit gedeelte van het restaurant.

Restaurant Frederik Hendrik in Groenlo

Zoals je op meerdere foto’s ziet hebben we ook een aantal bartafels en barstoelen in dit interieur terug laten komen. Deze zien er niet alleen mooi uit, ze zitten ook nog eens heerlijk. Ze zorgen daarnaast ook voor een compleet andere zitbeleving doordat ze hoger zijn dan normale eetstoelen.

Barstoelen en bartafel

De doorkijk van de ene kant van het restaurant naar de andere kant is geweldig, mede dankzij de glazen deuren die geplaatst zijn.

Doorkijk bij Frederik Hendrik in Groenlo

Wanneer je naar de andere kant van het restaurant loopt, dan kom je aan je linkerkant een muur tegen waar we allemaal unieke spiegels hebben opgehangen. Heel subtiel en origineel.

Spiegelwand Frederik Hendrik in Groenlo

Aan de andere kant van het restaurant vind je nog een mooie ruimte waar we voor andere kleuren hebben gekozen. Het behang aan de wand met de open haard geeft dit gedeelte van het restaurant een wat chiquere uitstraling.

Ronde eettafel met stoelen

Hier hangt aan de wand een luxe Cobra kunstwerk op plexiglas in een zwarte lijst.

Cobra kunstwerkBartafel met 6 stoelen

Het boeket hieronder op de foto is net als alle andere boeketten afkomstig uit de collectie van Silk-ka, waar we al jarenlang mee samenwerken.

Silkka boeket

Kortom; dit nieuwe restaurant in Groenlo is een aanwinst voor de stad.

Laat je ons hieronder in een reactie weten wat jij van dit eindresultaat vindt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *