Unieke bankopstelling in mooie vrijstaande woning

Unieke bankopstelling

“Wij zijn op zoek naar een nieuwe hoekbank voor in onze woonkamer en een eettafel met stoelen voor in de keuken.” Een dood normale vraag zou je denken 🤔

“Laten we eens de plattegrond erbij pakken, dan kijk ik graag even mee”, is wat onze verkoop dames dan zeggen 😉

Zij kijken dan samen met de klant hoe de ruimte eruit ziet en of er niet iets authentieks te realiseren is qua opstelling, dan een standaard hoekbank.

Bij deze leuke klanten adviseerden we een opstelling waarbij twee lounge banken tegen over elkaar staan 🤩

Een opstelling waar deze familie zelf nog niet direct aan gedacht had, maar waarvan ze nu super blij zijn dat ze ervoor gekozen hebben. Dit omdat het een veel speelser geheel is en het interieur daardoor unieker is.

Het grote vloerkleed bij de twee banken zorgt voor warmte in de ruimte. De ronde salontafel en poef is een combinatie die nog steeds gaaf is. De accessoires op de salontafel maakt het plaatje hier compleet.

Bij de deur naar de gang was nog een “plekje” vrij. Daar hangt nu een fotokunstwerk dat de aandacht trekt 🖼 De tafeltjes met accessoires passen hier mooi bij, omdat diverse tinten weer terugkomen in het fotokunstwerk.

Verder was er in deze woning plek voor een mooie half open wandkast. Ideaal voor wat extra opbergruimte en plek voor een mooie ringlamp met kap en accessoires.

Tot slot hebben we in de keuken een mooie visgraat eettafel geplaatst met 6 comfortabele stoelen. De tafel heeft ronde randen wat mooi past bij de stoelen. Een nieuwe lamp boven deze eettafel mocht natuurlijk niet ontbreken. Zelf zijn we enthousiast over de zwarte plafonplaat, die heerlijk combineert met de zwarte poten van de stoelen 🖤

Zo zie je maar weer dat er veel mogelijk is op interieur gebied. Wat is jouw interieur uitdaging waar je graag hulp bij zou willen hebben? 🙏🏻

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *