Stylen en decoreren van jouw woning

Grote hoekbank

“Wanneer wij alle meubels bij jullie halen, helpen jullie ons dan met de afstyling en decoratie van ons nieuwe interieur om het gezellig te maken? En hoe gaat dat proces precies in z’n werk?” 😊

Ja zeker doen wij dat. Het werkt als volgt; samen met één van onze verkoopmedewerkers kies jij de juiste meubels uit waarbij je advies op maat krijgt van ons 😉 Wanneer de meubels geleverd worden komt er een styliste mee die dan de decoratie ter plekke doet.

Dat wat je leuk vindt kun je houden en dat wat niet helemaal je smaak is kan gewoon omgeruild worden voor iets anders of terug gebracht worden.

Woonkamer - hoekbank, salontafels en fauteuil

Dat is wat we ook bij dit project hebben gedaan. Deze lieve klanten hebben bij ons in de winkel o.a. een nieuwe hoekbank, salontafel, vloerkleden, fauteuils, een eettafel set en nog vele andere items uitgezocht.

Woonkamer - hoekbank, salontafels en fauteuil

In het woonkamer gedeelte staat een mooie grote hoekbank op pootjes. Daar ligt een mooi groot vloerkleed bij met een zwarte ronde salontafel en een ronde poef. We adviseren klanten regelmatig om een poef te nemen, omdat deze als tafel en als extra zitruimte gebruikt kan worden.

Vloerkleed

De foto hierboven laat goed zien hoe zacht het vloerkleed is. In de bank liggen verschillende Claudi kussens die je hieronder ziet.

Claudi sierkussens

In één hoek is een leuk zitplekje gecreëerd met een fauteuil, bijzettafeltje en staande lamp.

Leuk zithoekje

Lamp met draad

In twee andere hoeken hebben we mooie bloempotten met daarin kunstplanten van Silkka gebruikt.

Plant in pot en lamp

Gouden pot en silkka plant

Het Minerals behang van Arte komt terug op de open haard.

Arte behang

Tussen het zitgedeelte en de eetkamer gedeelte is een plek gecreëerd waar je ontspannen kunt zitten en bijvoorbeeld een boek kunt lezen.

Doorkijk naar zithoek

Op een groot rond vloerkleed staan hier twee ronde fauteuils, twee zuilen met decoratie, een ronde salontafel en een poef.

Woonkamer

Rond vloerkleed en twee fauteuils

Fauteuil en twee zuilen

Tot slot hebben we ook het eetkamergedeelte ingericht. Daar staat een zwarte ovalen eettafel met 6 stoelen. Boven de tafel hangen prachtige lampen onder een zwarte plafondplaat.

Eetkamer meet tafel en stoelen

Eettafel en by eve lampen

By even lampen

Decoratie op eettafel

Keijser en co kast

De kast die je hierboven op de foto ziet is van Keijser en co. Ook de raambekleding is door ons geleverd.

Else ging mee toen de meubels werden geleverd om het totaal plaatje kloppend te maken. Is dat niet goed gelukt?😍

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *