Inrichting villa Marbella

Villa in Marbella tuin meubels

De meeste interieur inrichtingen die wij doen zijn in Nederland 🇳🇱, België 🇧🇪 of Duitsland 🇩🇪 Steeds vaker krijgen wij van vaste klanten de vraag of we ook projecten in het buitenland doen. Landen zoals Spanje 🇪🇸, Ibiza, Frankrijk 🇫🇷, Zwitserland 🇨🇭 en Oostenrijk 🇦🇹 Dat doen we zeker!

Het laatste interieur project dat we in het buitenland hebben gedaan is een prachtige villa in Marbella, Spanje. Daar heeft een vaste klant van ons een prachtig huis gekocht 🏡 Ze vroegen ons om weer te helpen bij het inrichten van deze woning.

Een super leuke uitdaging die we met beide handen aangrepen.

Op onze instagram pagina zag je wellicht al de video waarin Manon je door de villa meeneemt en laat zien hoe het geworden is ✨

Anders kun je deze hieronder bekijken.

In deze blog delen we heel veel foto’s van deze inrichting zodat je alles nog eens rustig in detail kunt bekijken. De kleur verf die op de wanden is aangebracht is Soft Sand van Painting the Past.

Ook in het verdiepte deel van het plafond hebben we deze kleur aangebracht, zoals je kunt zien in de foto hieronder. Dit hebben we gedaan omdat de vloer toch een beetje hard is en hierdoor er warmte gecreëerd wordt.

Bank en vloerkleed Ronde hoekbank Stoel kast en lamp

Wanneer je door de entree loopt kom je in de mooie woonkamer terecht. De grote bank van Passe Partout is bijzonder doordat deze geen rechte hoek heeft, maar juist een ronding. De bank is zo geplaatst zodat je fijn naar buiten kijkt. We hebben de bank extra comfortabel gemaakt met meerdere Claudi kussens.

Rieten vaas en accessoires

Achter de bank staat een sidetable met daarop een rieten vaas en accessoires aan de ene kant, en een groene lamp aan de andere kant. Op de wand zie je het Travellers behang van Arte. Op de andere wand hangt een mooie fotokunstwerk met een gouden lijst.

Bij de bank ligt een groot vloerkleed met daarop twee salontafels van Keijser en Co.

Buiten stoelen en tafel Ronde tafel en stoelen voor buiten

Vanuit de woonkamer loop je via de grote schuifdeur naar buiten de veranda op. Hier hebben we diverse buiten meubelen geplaatst van onze leverancier Outdoor Suns.

Suns ronde eettafel en stoelen

Aan de ronde eettafel kan lekker buiten gedineerd worden. Om je interieur speels te houden is het leuk om soms wat gekke items er tussen te zetten, zoals bijvoorbeeld die vis op de sidetable 🐡

Lounge set buiten Suns Loungebank buiten Ligstoelen Decoratie voor buiten Suns tuinmeubelen Suns tuin meubelen

Een goed zittende loungeset mag natuurlijk niet ontbreken. Dit is toch echt wel een plek waar de familie lekker kan chillen. Ook buiten mag een mooi vloerkleed niet ontbreken.

Tafeltje met twee potten Wandschalen aarde kleuren

De ruimte vanuit de woonkamer richting de keuken komen een aantal mooie planten terug. Die wand met de oude wandschalen geeft het geheel dat heerlijke mediterraanse gevoel.

Decoratie kookeiland

Het kookeiland is hier een perfecte plek voor een mooie set accessoires.

Eettafel en 6 stoelen Wandkast Riviera Maison windlichten Setje accessoires

Naast de keuken is nog een serre waar een oud karakteristiek dressoir staat met daarop accessoires. Aan de grote eettafel met zes stoelen kan natuurlijk heerlijk gedineerd worden. Het behang hier is Selva van Arte.

Manon Nijland in Marbella

Wat is het geweldig geworden!

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *