Een mooie woonkamerinrichting

Grote hoekbank op vloerkleed

“Jullie doen toch alleen maar complete inrichtingen?” Deze vraag wordt ons regelmatig gesteld en dat snappen we 😉

Meestal komen klanten bij ons terecht voor een nieuwe bank of eetkamertafel met stoelen. Tijdens het proces komen we er dan samen met de klant achter dat ook andere interieur elementen aan vervanging toe zijn en dan maken we er samen met de klant een mooi geheel van.

Maar ook voor bijvoorbeeld alleen al een bank ben je bij ons aan het juiste adres 😁 Zo hebben wij bij dit mooie project de woonkamer opnieuw ingericht. Een mooie nieuwe comfortabele hoekbank met een bijzonder vloerkleed. Zie je hoe er dankzij het vloerkleed een mooi contrast met de donkere tegelvloer ontstaat? 🤩

Bij de hoekbank staat een okergele fauteuil. Deze kleur komt weer terug in de kussens die in bank liggen, waarmee je rust in het interieur creëert.

Een nieuwe zwarte salontafel. Om de tafel rustig te houden hebben we twee mooie windlichten op de tafel gezet. And that’s it 😉

Luxe sierkussens van Claudi cushions en andere accessoires hebben onze styling dames gebruikt. En niet te vergeten het unieke Focus Facet behang van @artewalls aan de wand om een speels effect te creëren.

Tot slot nog even het zwarte TV meubel. Deze staat gewoon op de vloer. Leuk detail zijn de twee poefjes, die je er desgewenst bij kunt pakken wanneer je extra visite hebt.

Dat waren de ingrediënten die we hier gebruikt hebben om er een sfeervolle ruimte van te maken ☺️

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *