Deze 3 nieuwe Painting the Past kleurtjes zijn in! [2019]

Heeft jouw woonkamer een nieuw kleurtje nodig? Of ben je gewoon nieuwsgierig naar de drie meest trendy kleuren van dit jaar? Lees dan snel verder, want in deze blog vertellen we je alles over deze drie kleurtjes van ons verfmerk Painting the Past.

Voor 2019 heeft Painting the Past een nieuwe kleurkaart ontworpen: de New Classics kleurkaart. Bij Painting the Past moeten ze hebben gedacht: waarom goede oude kleuren niet weer opnieuw gebruiken. Je vermoedt het misschien al: op deze nieuwe kleurkaart komen ook een aantal oude kleurtjes terug.

New Classics: nieuwe én oude kleurtjes

De New Classics kleurkaart bestaat uit een aantal ‘gouwe ouwe’ kleurtjes – bestsellers uit het verleden – en een aantal nieuwe kleurtjes. Leuk om te vertellen is dat het proces naar het zoeken van nieuwe kleurtjes best wat tijd in beslag neemt. Hierbij houdt Painting the Past goed rekening met de maatschappij om de juiste kleurtjes te creëren voor jou.

Drie kleurtjes springen er tussen uit. Wil je zeker zijn van een sfeervolle kamer, dan is een keus voor één van de volgende drie kleurtjes een zekerheid.

Warm geel: Marigold NC 06

Een kleur die populair was en te vinden is op de Seasonalities kleurkaart is Mustard. Door dit succes heeft Painting the Past besloten om op basis van deze kleur een nieuwe kleur uit te brengen. Deze nieuwe kleur is wat donkerder dan de Mustard S06 waardoor deze warmer oogt. Hij heet Marigold NC 06. 

Houd je van gele tinten zoals bijvoorbeeld oker geel, dan is Marigold NC 06 een aanrader voor je!

Inspiratiemail

Elke maand de leukste interieur mail in je inbox.

Diep groen: Camouflage NC 85

De natuur gaat steeds een prominentere rol spelen in ons leven. En laten we eerlijk zijn: de natuur in huis halen geeft natuurlijk gewoon een lekker gevoel. Daar speelt Painting the Past ook op in met hun nieuwe kleur Camouflage NC 85. Diep, donker groen en bovenal een rustige kleur die voor sfeer zorgt. 

Wil je dus meer natuur in je interieur halen? Dan is Camouflage NC 85 een uitstekende keus voor je.

Mooi beige: Buff NC 05 

Een kleur die vroeger echt goed verkocht werd is Buff. Helaas kwam daar de afgelopen tijd een beetje de klad in. We merkten aan de verkoop dat mensen de kleur een beetje beu waren. En daar hebben ze bij Painting the Past wat aan gedaan. Op de New Classics kleurkaart zien we namelijk een ‘update’: de Buff NC 05. 

En we kunnen gerust zeggen dat de nieuwe update van de kleur Buff geslaagd is! Deze rustige kleur neigt naar een beige tint. Uitstekend te gebruiken in ruimtes waar je rust wilt creëren, maar toch een kleurtje aan je muur wilt hebben.

Extra tip: behang in combinatie met verf

Tot slot hebben we nog een extra tip voor je. Wil je jouw interieur unieker maken? Gebruik dan een behang in combinatie met een van de bovengenoemde kleuren. 

Om je wat inspiratie te geven: combineer een slangenhuid behang met de natuur groene kleur Camouflage NC 85. Of ga voor een behang met een klein patroontje in combinatie met de kleur Buff NC 05.

Met bovenstaande tips kun jij jouw interieur een frisse, moderne update geven waarmee je de sfeer weer in je huis haalt. Wij zijn benieuwd: voor welke kleur zou jij kiezen? Vertel het ons hieronder in een reactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *