•  > 4000 m2 woonbeleving in Enschede
  •   interieurstyling advies
  •   nieuwste woontrends

Ben je op zoek naar een webshop waar je kwalitatief hoogwaardige Painting the Past muurverf kunt bestellen? Maison Manon biedt de mooiste en meeste unieke woon- en interieurartikelen. Of je nu op zoek bent naar een lieflijk bijzettafeltje, een grof vloerkleed of een hoog gepigmenteerde pot krijtverf: in onze webshop vind je alle ingrediënten die je nodig hebt voor het creëren van een oogverblindend interieur.

Pimp je interieur met Painting the Past muurverf

In ons assortiment vind je diverse soorten verf: van pastelgekleurde muurverf tot perfect dekkende houtverf. Bij Maison Manon zijn wij een groot fan van de fijne verf van het merk Painting the Past. Deze verf onderscheidt zich van andere verfsoorten door de toevoeging van krijt en hoogwaardige pigmenten. Deze verf biedt een uitstekende dekking en bevat aanzienlijk meer kleurpigment dan synthetische verf. Het resultaat: een kleur die tot wel 3x langer mooi blijft. De verf is bovendien uitgebreid getest, voldoet aan alle kwaliteitseisen én is milieuvriendelijk. Breng je deze verf aan op een oppervlak, dan creëer je een poedermatte en unieke uitstraling. Je oude meubels en/of muren lijken na het aanbrengen van krijtverf zo goed als nieuw! De Painting the Past muurverf is beschikbaar in meer dan 100 verschillende kleuren.

Geef je muren een make-over!

Kunnen jouw muren wel een likje verf gebruiken? Met Painting the Past muurverf geef je jouw muren een ultieme make-over. Decoreer de kamer met unieke woonaccessoires en voilà: een interieur waar je ‘u’ tegen zegt. Heb je behoefte aan persoonlijk stijladvies of heb je een vraag of opmerking? Schroom niet en neem contact met ons op. Dit kan door te bellen via + 31 (0)53 431 05 27 of te mailen naar info@maisonmanon.nl.