•  > 4000 m2 woonbeleving in Enschede
  •   interieurstyling advies
  •   nieuwste woontrends

Wil je krijtverf voor meubels online bestellen in een gerenommeerde woonwinkel? Maison Manon biedt de mooiste woon- en interieurartikelen: van heerlijk ruikende geurkaarsen en zachte kussens tot prachtig servies en stevige bloempotten. Wij beschikken ook over een eigen stylingsteam, welke jou met plezier advies geeft omtrent de inrichting van je huis. Ontdek onze online collectie en start met de herinrichting van je kasteeltje!

Krijtverf voor meubels online bestellen

Kunnen je meubels wel een likje verf gebruiken? En ben je op zoek naar een mooie verf van hoogwaardige kwaliteit? De krijtverf voor meubels die je in onze online winkel kunt bestellen, geeft je meubilair een poedermatte en authentieke uitstraling. Onze Painting the Past verf onderscheidt zich van andere verfsoorten door de toevoeging van krijt en de sterke, sprekende pigmenten. De potten verf zijn verkrijgbaar in meer dan 100 verschillende kleuren. Naar welke kleur je ook op zoek bent: de juiste krijtverf is binnen handbereik. Deze verf is tevens uitgebreid getest en voldoet aan alle kwaliteitseisen. Dus, zoek je een krijtverf die goed dekkend, reukarm, overschilderbaar én milieuvriendelijk is? Staak dan de zoektocht!

Ontdek ons assortiment aan interieurartikelen!

Besluit je om krijtverf voor meubels in onze online winkel te bestellen, dan geniet je van een snelle levering. Bestel voor meer dan € 75,- en betaal geen verzendkosten. Heb je behoefte aan persoonlijke stijladvies of heb je een vraag of opmerking over een van onze producten? Schroom niet en neem contact met ons op. Bel via + 31 (0)53 431 05 27 of stuur een mailtje naar info@maisonmanon.nl. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

painting-the-past-proefpotje-41-chalk