Sunway

Als er één item is wat jouw interieur echt sfeer geeft dan is het wel de juiste raambekleding. Wij werken al jaren samen met Sunway en hieronder vertellen we je er alles over.

Sunway is gespecialiseerd in het ontwerpen, produceren en leveren van een breed scala aan zonweringsproducten en raamdecoratieoplossingen.

Zij maken onder andere rolgordijnen, jaloezieën, vouwgordijnen, plisségordijnen en horren. De producten van Sunway zijn ontworpen om zowel functioneel als esthetisch aantrekkelijk te zijn, dus dat ze er bij jou thuis mooi uitzien.

Verder zijn de producten van Sunway kwalitatief waardoor ze lang mee gaan. Ook zit Sunway niet stil en proberen ze innovatief te zijn met nieuwe producten.

Gemotoriseerde raambekleding van Sunway is ideaal wanneer je gemak belangrijk vindt.

Wat wij verder belangrijk vinden is dat Sunway duurzaam hout gebruikt.

Zoek je nog raambekleding voor jouw badkamer? Dan is er veel mogelijk vanuit de Sunway collectie.

Afspraak plannen?

Wil jij graag een afspraak met een van onze styling dames voor advies op maat? Vul dan hieronder je naam, email adres en telefoonnummer is en we nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen.


  Wat klanten over Maison Manon zeggen

  Marlène

  Warm ontvangst in een prachtige showroom met heel veel stijlkamers. Zeer kundig advies. Ze nemen de tijd voor je. Ruime keus in kwaliteitsmeubelen en luxe woonaccessoires (waar je hebberig van wordt 🤗). Levering op afgesproken tijd, door uitermate vriendelijke mensen. Kortom: ABSOLUTE AANRADER OM OP ZIJN MINST EEN BEZOEK TE BRENGEN !!

  Milo

  Prachtige winkel met een ruime keuze aan inrichting voor je woning

  Al meer dan 2.500 inrichtingen gedaan

  Een greep uit een aantal interieur stylingen die we gedaan hebben.

  FAQ

  We houden van duidelijkheid. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht er een vraag niet tussen zitten, dan kun je die gerust mailen naar info@maisonmanon.nl of ons bellen op 053 431 05 27.

  Moet ik wat meenemen?

  Om advies op maat te kunnen geven vragen we je om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Maak dus zoveel mogelijk foto’s van de huidige ruimte. Neem eventueel een plattegrond of een bouwtekening mee. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven.

  Door wie word ik geholpen?

  Binnen ons team hebben wij diverse specialistes. Tijdens het telefoongesprek kunnen wij goed inschatten welke collega jou het beste kan helpen. Die collega wordt je vaste contact persoon.

  Komen jullie ook thuis langs voor een afstyling?

  Ja zeker doen we dat. Wel vragen we je vooraf zoveel mogelijk foto’s door te sturen, zodat onze styliste de huidige situatie goed kan inschatten.

  Maar jullie zitten in Enschede?

  Wij zeggen altijd: in Nederland is niets ver weg! Sterker nog: we nodigen je graag uit voor een dagje Enschede. Deze leuke, bruisende stad heeft de gezelligste oude markt en je veel te bieden. Maak er dus een heerlijk dagje uit van.

  Is het advies gratis?

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze interieur specialistes je een gepast advies op maat gaan geven waar jij gelukkig van wordt. Wanneer je dan de gekozen meubels en accessoires bij ons besteld, is het advies traject voor onze rekening.

  Mocht je besluiten om toch niet bij ons te bestellen, dan brengen we kosten voor het advies traject in rekening. We hanteren dan een uurtarief van €125,-.