Silk-ka
Kunstbloemen, bomen en planten

Silk-ka zijdebloemen bij Maison Manon

Je hebt ze vast al eens voorbij zien komen op onze socials; de zijdebloemen, takken, bomen en planten van onze jarenlange leverancier Silk-ka.

Silk-ka is een Nederlands bedrijf gevestigd in Hengelo (dus vlakbij Enschede) dat gespecialiseerd is in het maken van de mooiste en kwalitatiefste kunstbloemen, kunstplanten en decoratieve accessoires.

Wat Silk-ka in onze ogen zo bijzonder maakt, is dat hun bloemen en planten zo echt lijken dat je ze haast niet van een echt plant of bloem kan onderscheiden.

Een ontzettend populiare plant uit de collectie van Silk-ka is de Strelitzia. Maar ook hun olijfbomen, groene planten, bloesem takken, en alle andere bloemen zijn echte hardlopers.

Nieuwe collectie

Twee keer per jaar brengt Silk-ka een nieuwe collectie; een voorjaar/zomer collectie en natuurlijk een najaar/winter collectie. Wij adviseren om regelmatig je takken en bloemen in je potten te veranderen, zodat je interieur meegaat met de tijd van het jaar en de juiste warmte en sfeer uitstraalt.

Afspraak plannen?

Wil jij graag een afspraak met een van onze styling dames voor advies op maat? Vul dan hieronder je naam, email adres en telefoonnummer is en we nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen.


  Al meer dan 2.500 inrichtingen gedaan

  Een greep uit een aantal interieur stylingen die we gedaan hebben.

  FAQ

  We houden van duidelijkheid. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht er een vraag niet tussen zitten, dan kun je die gerust mailen naar info@maisonmanon.nl of ons bellen op 053 431 05 27.

  Moet ik wat meenemen?

  Om advies op maat te kunnen geven vragen we je om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Maak dus zoveel mogelijk foto’s van de huidige ruimte. Neem eventueel een plattegrond of een bouwtekening mee. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven.

  Door wie word ik geholpen?

  Binnen ons team hebben wij diverse specialistes. Tijdens het telefoongesprek kunnen wij goed inschatten welke collega jou het beste kan helpen. Die collega wordt je vaste contact persoon.

  Komen jullie ook thuis langs voor een afstyling?

  Ja zeker doen we dat. Wel vragen we je vooraf zoveel mogelijk foto’s door te sturen, zodat onze styliste de huidige situatie goed kan inschatten.

  Maar jullie zitten in Enschede?

  Wij zeggen altijd: in Nederland is niets ver weg! Sterker nog: we nodigen je graag uit voor een dagje Enschede. Deze leuke, bruisende stad heeft de gezelligste oude markt en je veel te bieden. Maak er dus een heerlijk dagje uit van.

  Is het advies gratis?

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze interieur specialistes je een gepast advies op maat gaan geven waar jij gelukkig van wordt. Wanneer je dan de gekozen meubels en accessoires bij ons besteld, is het advies traject voor onze rekening.

  Mocht je besluiten om toch niet bij ons te bestellen, dan brengen we kosten voor het advies traject in rekening. We hanteren dan een uurtarief van €125,-.