Passe Partout

Meubelen van Passe Partout

Een andere leverancier van meubels in onze collectie is Passe-Partout. Net als Hofstede Raanhuis hebben zij een breder assortiment aan meubels zoals banken, kasten, tafels en salontafels.

Meubelen uit België

Passe-partout is een Belgisch merk voor het midden en hoge segment. Je ziet daarom in hun collectie toch wel het Belgische design. Denk dan bijvoorbeeld aan wat strakkere vormen.

Customize jouw meubel

Het leuke aan meubels van Passe-partout is dat er veel mogelijkheden zijn. De meubelen zijn te customizen, waar door jij een uniek meubel naar wens kunt samenstellen. En uiteraard helpen we je daar graag bij in onze winkel.

Afspraak plannen?

Wil jij graag een afspraak met een van onze styling dames voor advies op maat? Vul dan hieronder je naam, email adres en telefoonnummer is en we nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen.


  Wat klanten over Maison Manon zeggen

  Milo

  Prachtige winkel met een ruime keuze aan inrichting voor je woning

  Marlène

  Warm ontvangst in een prachtige showroom met heel veel stijlkamers. Zeer kundig advies. Ze nemen de tijd voor je. Ruime keus in kwaliteitsmeubelen en luxe woonaccessoires (waar je hebberig van wordt 🤗). Levering op afgesproken tijd, door uitermate vriendelijke mensen. Kortom: ABSOLUTE AANRADER OM OP ZIJN MINST EEN BEZOEK TE BRENGEN !!

  Al meer dan 2.500 inrichtingen gedaan

  Een greep uit een aantal interieur stylingen die we gedaan hebben.

  FAQ

  We houden van duidelijkheid. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht er een vraag niet tussen zitten, dan kun je die gerust mailen naar info@maisonmanon.nl of ons bellen op 053 431 05 27.

  Moet ik wat meenemen?

  Om advies op maat te kunnen geven vragen we je om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Maak dus zoveel mogelijk foto’s van de huidige ruimte. Neem eventueel een plattegrond of een bouwtekening mee. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven.

  Door wie word ik geholpen?

  Binnen ons team hebben wij diverse specialistes. Tijdens het telefoongesprek kunnen wij goed inschatten welke collega jou het beste kan helpen. Die collega wordt je vaste contact persoon.

  Komen jullie ook thuis langs voor een afstyling?

  Ja zeker doen we dat. Wel vragen we je vooraf zoveel mogelijk foto’s door te sturen, zodat onze styliste de huidige situatie goed kan inschatten.

  Maar jullie zitten in Enschede?

  Wij zeggen altijd: in Nederland is niets ver weg! Sterker nog: we nodigen je graag uit voor een dagje Enschede. Deze leuke, bruisende stad heeft de gezelligste oude markt en je veel te bieden. Maak er dus een heerlijk dagje uit van.

  Is het advies gratis?

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze interieur specialistes je een gepast advies op maat gaan geven waar jij gelukkig van wordt. Wanneer je dan de gekozen meubels en accessoires bij ons besteld, is het advies traject voor onze rekening.

  Mocht je besluiten om toch niet bij ons te bestellen, dan brengen we kosten voor het advies traject in rekening. We hanteren dan een uurtarief van €125,-.