•  > 4000 m2 woonbeleving in Enschede
  •   interieurstyling advies
  •   nieuwste woontrends

Ben je op zoek naar een online winkel waar je een originele ONNO geurkaars kunt bestellen? Maison Manon is dé woonwinkel als het gaat om interieurartikelen. In onze webshop vind je onder andere unieke woonaccessoires, zoals geurkaarsen, kussens en vloerkleden. Maar ook wanneer je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardige meubels of een hoog gepigmenteerde verf vind je in onze webshop precies wat je zoekt. Ontdek ons assortiment en decoreer je interieur naar wens!

Ons assortiment aan geurkaarsen

Een originele, verfrissende ONNO geurkaars bestellen

De ONNO geurkaarsen zijn niet zomaar geurkaarsen. Deze kwalitatief hoogwaardige kaarsen zijn namelijk met de hand op ambachtelijke wijze geproduceerd in het mooie België. De kaarsen worden ontworpen en vervolgens in exclusief, handgeslepen glas gegoten. Besluit je om een ONNO geurkaars te bestellen, dan ben je verzekerd van een exclusieve geurkaars die een overheerlijke geur teweegbrengt in iedere kamer. De parfums bestaan uit een verbluffende combinatie van intense geuren, welke een gevoel van luxe oproepen. Een ONNO geurkaars is een woonaccessoire dat niet kan ontbreken op de salon- of eettafel. Ben jij klaar om een overheerlijke geur in je huis te verwelkomen?

Decoreer je huis met onze unieke woonaccessoires!

Wil je een ONNO geurkaars bestellen? Wij leveren de kaars in een luxe zwarte geschenkdoos. De geurkaars is het ideale cadeautje voor jezelf of voor een geliefde. Bestel direct een ONNO geurkaars en verwen je ruikzintuigen met een hemelse combinatie van unieke geuren. Heb je behoefte aan persoonlijk stijladvies of heb je een vraag? Aarzel niet en neem contact met ons op door te bellen via + 31 (0)53 431 05 27 of te mailen naar info@maisonmanon.nl.