Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis

De meubels van Hofstede Raanhuis

Hofstede Raanhuis is een meubel- en interieurwinkel gevestigd in Nederland en aangezien alles ook hier geproduceerd wordt een 100% made in Holland bedrijf is.

Zijn zijn gespecialiseerd in het aanbieden van een breed scala aan stijlvolle en hoogwaardige meubels, decoratieve items en interieuraccessoires. 

Hofstede Raanhuis staat bekend om zijn tijdloze ontwerpen en aandacht voor vakmanschap. Ze bieden een uitgebreide collectie meubels, waaronder banken, fauteuils, eettafels, kasten, bedden en meer.

Het assortiment omvat zowel klassieke als eigentijdse stijlen, waardoor er voor verschillende smaken en interieurstijlen iets te vinden is.

De afgelopen 10 jaar klopt de collectie van Hofstede Raanhuis weer helemaal, waardoor de populariteit en de vraag ernaar ontzettend zijn toegenomen.

Het bedrijf hecht veel waarde aan kwaliteit en werkt samen met gerenommeerde meubelfabrikanten en ontwerpers om duurzame en hoogwaardige producten te leveren. 

Bij ons in de winkel vind je een uitgebreide collectie van Hofstede en Raanhuis. Kom dus gezellig langs en laat je inspireren. Wil je er zeker van zijn dat je geholpen wordt? Vul dan even hieronder je gegevens in en we bellen je om een afspraak in te plannen.

Afspraak plannen?

Wil jij graag een afspraak met een van onze styling dames voor advies op maat? Vul dan hieronder je naam, email adres en telefoonnummer is en we nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen.


  FAQ

  We houden van duidelijkheid. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht er een vraag niet tussen zitten, dan kun je die gerust mailen naar info@maisonmanon.nl of ons bellen op 053 431 05 27.

  Moet ik wat meenemen?

  Om advies op maat te kunnen geven vragen we je om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Maak dus zoveel mogelijk foto’s van de huidige ruimte. Neem eventueel een plattegrond of een bouwtekening mee. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven.

  Door wie word ik geholpen?

  Binnen ons team hebben wij diverse specialistes. Tijdens het telefoongesprek kunnen wij goed inschatten welke collega jou het beste kan helpen. Die collega wordt je vaste contact persoon.

  Komen jullie ook thuis langs voor een afstyling?

  Ja zeker doen we dat. Wel vragen we je vooraf zoveel mogelijk foto’s door te sturen, zodat onze styliste de huidige situatie goed kan inschatten.

  Maar jullie zitten in Enschede?

  Wij zeggen altijd: in Nederland is niets ver weg! Sterker nog: we nodigen je graag uit voor een dagje Enschede. Deze leuke, bruisende stad heeft de gezelligste oude markt en je veel te bieden. Maak er dus een heerlijk dagje uit van.

  Is het advies gratis?

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze interieur specialistes je een gepast advies op maat gaan geven waar jij gelukkig van wordt. Wanneer je dan de gekozen meubels en accessoires bij ons besteld, is het advies traject voor onze rekening.

  Mocht je besluiten om toch niet bij ons te bestellen, dan brengen we kosten voor het advies traject in rekening. We hanteren dan een uurtarief van €125,-.

  Al meer dan 2.500 inrichtingen gedaan

  Een greep uit een aantal interieur stylingen die we gedaan hebben.