Elitis behang

Het behang van Elitis

Een ander behang merk dat wij al jaren verkopen en waar wij nog steeds enthousiast over zijn is Elitis.

Elitis is een bekend Frans merk gespecialiseerd in luxe behang met al jaren lang een stabiele collectie. Unieke ontwerpen, kwaliteit, het gebruik van hoogwaardige materialen is wat dit merk kenmerkt. Zij zijn dan ook een toonaangevend behang merk in het hogere segment.

Bij ons in de winkel in Enschede vind je de behang boeken uit de exclusieve Elitis collectie.

Hoogwaardige en duurzame materialen

Wat betreft de materialen die Elitis gebruikt, maakt het merk gebruik van hoogwaardige en duurzame materialen om een luxe uitstraling en duurzaamheid te garanderen.

Ze experimenteren vaak met nieuwe technieken en materialen om unieke en innovatieve ontwerpen te creëren. Hierdoor staat Elitis bekend om zijn vooruitstrevende benadering van behangontwerp. En als wij nou ergens dol op zijn, dan is het wel verfrissende ontwerpen.

Thuis, op kantoor of in de horeca

Elitis-behang wordt wereldwijd gebruikt in high-end residentiële en commerciële projecten. Het merk heeft een sterke aanwezigheid in de designwereld en wordt gewaardeerd door interieurontwerpers, architecten en liefhebbers van design over de hele wereld.

Ook wij hebben al meerdere klanten dit prachtige behang geadviseerd. De muurbekleding van Elitis is bijna overal wel toepasbaar; thuis in de woonkamer, op werk in de kantine of in een sfeervolle horecagelegenheid.

Afspraak plannen?

Wil jij graag een afspraak met een van onze styling dames voor advies op maat? Vul dan hieronder je naam, email adres en telefoonnummer is en we nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen.


  FAQ

  We houden van duidelijkheid. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht er een vraag niet tussen zitten, dan kun je die gerust mailen naar info@maisonmanon.nl of ons bellen op 053 431 05 27.

  Moet ik wat meenemen?

  Om advies op maat te kunnen geven vragen we je om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Maak dus zoveel mogelijk foto’s van de huidige ruimte. Neem eventueel een plattegrond of een bouwtekening mee. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven.

  Door wie word ik geholpen?

  Binnen ons team hebben wij diverse specialistes. Tijdens het telefoongesprek kunnen wij goed inschatten welke collega jou het beste kan helpen. Die collega wordt je vaste contact persoon.

  Komen jullie ook thuis langs voor een afstyling?

  Ja zeker doen we dat. Wel vragen we je vooraf zoveel mogelijk foto’s door te sturen, zodat onze styliste de huidige situatie goed kan inschatten.

  Maar jullie zitten in Enschede?

  Wij zeggen altijd: in Nederland is niets ver weg! Sterker nog: we nodigen je graag uit voor een dagje Enschede. Deze leuke, bruisende stad heeft de gezelligste oude markt en je veel te bieden. Maak er dus een heerlijk dagje uit van.

  Is het advies gratis?

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze interieur specialistes je een gepast advies op maat gaan geven waar jij gelukkig van wordt. Wanneer je dan de gekozen meubels en accessoires bij ons besteld, is het advies traject voor onze rekening.

  Mocht je besluiten om toch niet bij ons te bestellen, dan brengen we kosten voor het advies traject in rekening. We hanteren dan een uurtarief van €125,-.

  Al meer dan 2.500 inrichtingen gedaan

  Een greep uit een aantal interieur stylingen die we gedaan hebben.