Eichholtz

Eichholtz; high-end meubelmerkt

Wist je dat Eichholtz ongeveer 30 jaar geleden ongeveer tegelijk met ons is begonnen? In de afgelopen dertig jaar zijn zij als bedrijf echt SKY-HIGH gegaan.

Eichholtz is een Nederlands merk dat gespecialiseerd is in high-end meubels, verlichting en accessoires voor interieurontwerp. In de wereld van luxe interieurdesign hebben zij echt naam gemaakt.

Eichholtz staat bekend om zijn stijlvolle en eigentijdse ontwerpen die vaak geïnspireerd zijn op klassieke en traditionele elementen. Het merk combineert vakmanschap met innovatie om verfijnde en tijdloze stukken te creëren die passen bij verschillende interieurstijlen, waaronder modern, klassiek, art deco en eigentijds.

Van Dubai glimmend goud naar hotel chique

Zelf vinden wij dat de woonitems van Eichholtz heel lang een ontzettend hoog “Dubai” gehalte hebben gehad vanwege het gebruik van veel glimmend goud.

De laatste 3/4 jaar zijn ze zich naar de Nederlandse markt aan het omzetten. Omdat wij in Nederland ook steeds meer het hotel chique in ons interieur willen, past het ook steeds beter bij de Nederlandse markt.

Banken, fauteuils, eettafels en nog veel meer

Het assortiment van Eichholtz omvat een breed scala aan producten, waaronder banken, fauteuils, eettafels, kasten, verlichting, spiegels, wanddecoraties, textiel en accessoires. Het merk hecht veel waarde aan kwaliteit en gebruikt hoogwaardige materialen zoals massief hout, roestvrij staal, glas, marmer, leer en stoffen van topkwaliteit.

De ontwerpen van Eichholtz worden wereldwijd gewaardeerd en gebruikt in zowel residentiële als commerciële projecten, zoals luxe hotels, restaurants en high-end woningen. 

Ben jij iemand die van de interieur stijl Hotel Chique houdt? Dan ga je zeker slagen met de collectie van Eichholtz.

Afspraak plannen?

Wil jij graag een afspraak met een van onze styling dames voor advies op maat? Vul dan hieronder je naam, email adres en telefoonnummer is en we nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen.


  FAQ

  We houden van duidelijkheid. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht er een vraag niet tussen zitten, dan kun je die gerust mailen naar info@maisonmanon.nl of ons bellen op 053 431 05 27.

  Moet ik wat meenemen?

  Om advies op maat te kunnen geven vragen we je om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Maak dus zoveel mogelijk foto’s van de huidige ruimte. Neem eventueel een plattegrond of een bouwtekening mee. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven.

  Door wie word ik geholpen?

  Binnen ons team hebben wij diverse specialistes. Tijdens het telefoongesprek kunnen wij goed inschatten welke collega jou het beste kan helpen. Die collega wordt je vaste contact persoon.

  Komen jullie ook thuis langs voor een afstyling?

  Ja zeker doen we dat. Wel vragen we je vooraf zoveel mogelijk foto’s door te sturen, zodat onze styliste de huidige situatie goed kan inschatten.

  Maar jullie zitten in Enschede?

  Wij zeggen altijd: in Nederland is niets ver weg! Sterker nog: we nodigen je graag uit voor een dagje Enschede. Deze leuke, bruisende stad heeft de gezelligste oude markt en je veel te bieden. Maak er dus een heerlijk dagje uit van.

  Is het advies gratis?

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze interieur specialistes je een gepast advies op maat gaan geven waar jij gelukkig van wordt. Wanneer je dan de gekozen meubels en accessoires bij ons besteld, is het advies traject voor onze rekening.

  Mocht je besluiten om toch niet bij ons te bestellen, dan brengen we kosten voor het advies traject in rekening. We hanteren dan een uurtarief van €125,-.

  Al meer dan 2.500 inrichtingen gedaan

  Een greep uit een aantal interieur stylingen die we gedaan hebben.