Cobra Art

Cobra Art fotokunstwerken

Cobra Art is in 1983 opgericht door Mike en Janet van Rijswijk. Hun focus ligt op het maken van kunstvoorwerpen en eigentijdse kunst voor moderne interieurs.

Zij staan vooral bekend om hun unieke en opvallende kunstwerken, vaak gekenmerkt door levendige kleuren, gedurfde ontwerpen en moderne esthetiek.

Wij verkopen ontzettend veel van hun fotokunstwerken op plexiglas. Deze worden gemaakt door Cobra art geselecteerde fotografen en kunstenaars.

Cobra Art inspiration room

In onze winkel in Enschede vind je de bijzondere Cobra art “darkroom”/inspiration shop van 50m2. Hier hebben we limited edition fotokunstwerken en kunstvoorwerpen staan.

5 aspecten die Cobra Art kenmerken

 1. Stijl en aanpak: Cobra Art is gespecialiseerd in het produceren van moderne kunstwerken die passen bij hedendaagse interieurs. De kunstwerken variëren van schilderijen en fotografie tot mixed-media creaties. De stijl van Cobra Art is vaak eigentijds en gedurfd, met een focus op het gebruik van kleur en textuur om visueel impact te creëren.
 2. Materialen: het merk staat bekend om het gebruik van diverse materialen en technieken om hun kunstwerken te creëren. Dit kan onder meer het gebruik van acrylverf, fotografisch printen op verschillende media, en zelfs het combineren van verschillende materialen in één kunstwerk omvatten.
 3. Collecties: Cobra Art heeft verschillende collecties met elk een eigen thema en stijl. Deze collecties kunnen variëren van abstracte kunst tot portretten, landschappen en meer. Elke collectie heeft zijn eigen kenmerkende visuele identiteit en creatieve benadering.
 4. Samenwerkingen: zij staan ook bekend om samenwerkingen met diverse kunstenaars, zowel opkomend als gevestigd. Deze samenwerkingen resulteren in unieke en exclusieve kunstwerken die de visie en stijl van zowel het merk als de kunstenaar combineren.
 5. Internationale bereik: Cobra Art heeft wereldwijd aandacht gekregen voor zijn opvallende kunstwerken en heeft zijn aanwezigheid uitgebreid naar verschillende landen en continenten. Dit heeft bijgedragen aan de bekendheid van het merk op internationaal niveau.

Zoek je nog een mooie fotokunstwerk?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben in onze winkel een uitgebreide collectie Cobra Art kunstwerken hangen. Veel van deze fotokunstwerken zijn direct leverbaar. We helpen je dan ook graag om jouw mooiste fotokunstwerk uit te zoeken.

Afspraak plannen?

Wil jij graag een afspraak met een van onze styling dames voor advies op maat? Vul dan hieronder je naam, email adres en telefoonnummer is en we nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen.


  Wat klanten over Maison Manon zeggen

   

  Jet Oosterhuis

  Jet

  Wat een geweldig mooie zaak. Direct bij binnenkomst voel je je heel welkom: fijne en leuke service! En wat word je hebberig van al die mooie dingen.
   

  Milo

  Prachtige winkel met een ruime keuze aan inrichting voor je woning

  Al meer dan 2.500 inrichtingen gedaan

  Een greep uit een aantal interieur stylingen die we gedaan hebben.

  FAQ

  We houden van duidelijkheid. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht er een vraag niet tussen zitten, dan kun je die gerust mailen naar info@maisonmanon.nl of ons bellen op 053 431 05 27.

  Moet ik wat meenemen?

  Om advies op maat te kunnen geven vragen we je om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Maak dus zoveel mogelijk foto’s van de huidige ruimte. Neem eventueel een plattegrond of een bouwtekening mee. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven.

  Door wie word ik geholpen?

  Binnen ons team hebben wij diverse specialistes. Tijdens het telefoongesprek kunnen wij goed inschatten welke collega jou het beste kan helpen. Die collega wordt je vaste contact persoon.

  Komen jullie ook thuis langs voor een afstyling?

  Ja zeker doen we dat. Wel vragen we je vooraf zoveel mogelijk foto’s door te sturen, zodat onze styliste de huidige situatie goed kan inschatten.

  Maar jullie zitten in Enschede?

  Wij zeggen altijd: in Nederland is niets ver weg! Sterker nog: we nodigen je graag uit voor een dagje Enschede. Deze leuke, bruisende stad heeft de gezelligste oude markt en je veel te bieden. Maak er dus een heerlijk dagje uit van.

  Is het advies gratis?

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze interieur specialistes je een gepast advies op maat gaan geven waar jij gelukkig van wordt. Wanneer je dan de gekozen meubels en accessoires bij ons besteld, is het advies traject voor onze rekening.

  Mocht je besluiten om toch niet bij ons te bestellen, dan brengen we kosten voor het advies traject in rekening. We hanteren dan een uurtarief van €125,-.