Bombyxx

Uniek in ons assortiment; Bombyxx

Bombyxx is nog een relatief nieuw merk binnen onze collectie. Het leuke aan Bombyxx is dat het een Nederlands bedrijf is.

Zij creëren exclusieve en luxere collectie glaswerk, dat allemaal mond geblazen wordt. Hun glaswerk trekt gelijk je aandacht.

De glaswerk producten van Bombyxx ondergaan allemaal het volgende proces: blazen, snijden en polijsten.

Dit wordt allemaal nog met de hand gedaan. Echt vakmanschap uitgevoerd door de beste vakmannen uit hun sector.

Het is een vrij gedetailleerd proces, wat als eindresultaat prachtige en unieke glaswerken oplevert.

Bombyxx glaswerk shop je bij Maison Manon

Zoals je wel weet zijn wij altijd op zoek naar nieuwe verfrissende items. Bombyxx is een merk dat blijft innoveren, waardoor je bij ons steeds weer nieuwe items kunt verwachten.

Afspraak plannen?

Wil jij graag een afspraak met een van onze styling dames voor advies op maat? Vul dan hieronder je naam, email adres en telefoonnummer is en we nemen z.s.m. contact met je op om een afspraak te plannen.


  FAQ

  We houden van duidelijkheid. Daarom hebben we hieronder de meest gestelde vragen op een rijtje gezet. Mocht er een vraag niet tussen zitten, dan kun je die gerust mailen naar info@maisonmanon.nl of ons bellen op 053 431 05 27.

  Moet ik wat meenemen?

  Om advies op maat te kunnen geven vragen we je om zoveel mogelijk informatie mee te nemen. Maak dus zoveel mogelijk foto’s van de huidige ruimte. Neem eventueel een plattegrond of een bouwtekening mee. Hierdoor kunnen wij je het beste advies geven.

  Door wie word ik geholpen?

  Binnen ons team hebben wij diverse specialistes. Tijdens het telefoongesprek kunnen wij goed inschatten welke collega jou het beste kan helpen. Die collega wordt je vaste contact persoon.

  Komen jullie ook thuis langs voor een afstyling?

  Ja zeker doen we dat. Wel vragen we je vooraf zoveel mogelijk foto’s door te sturen, zodat onze styliste de huidige situatie goed kan inschatten.

  Maar jullie zitten in Enschede?

  Wij zeggen altijd: in Nederland is niets ver weg! Sterker nog: we nodigen je graag uit voor een dagje Enschede. Deze leuke, bruisende stad heeft de gezelligste oude markt en je veel te bieden. Maak er dus een heerlijk dagje uit van.

  Is het advies gratis?

  Wij zijn ervan overtuigd dat onze interieur specialistes je een gepast advies op maat gaan geven waar jij gelukkig van wordt. Wanneer je dan de gekozen meubels en accessoires bij ons besteld, is het advies traject voor onze rekening.

  Mocht je besluiten om toch niet bij ons te bestellen, dan brengen we kosten voor het advies traject in rekening. We hanteren dan een uurtarief van €125,-.

  Al meer dan 2.500 inrichtingen gedaan

  Een greep uit een aantal interieur stylingen die we gedaan hebben.