Maak je interieur af met deze unieke eye-catcher!

10. Gentle cover - Art fr zonder lijst

Ben je op zoek naar een ware eye-catcher voor in jouw interieur? Sinds kort verkopen wij de exclusieve fotokunstwerken van Art FR. Met dit kunstwerk aan jouw wand krijgt jouw huis de eye-catcher die het verdient.

Benieuwd naar deze mooie fotokunstwerken en de mogelijkheden? Lees dan snel verder of bekijk onderaan deze pagina de video die we hierover hebben gemaakt.

Art FR, fotokunstwerken voor aan jouw wand

Art FR is een relatief jonge speler in de markt van de fotokunstwerken. De oprichters zijn al jaren actief in dit specifieke vakgebied. Juist de grote kennis en hun gevoel voor trends heeft hen doen besluiten om Art FR op te richten. Hun missie is om betaalbare exclusieve kunstwerken aan te bieden.

Van elk Art FR kunstwerk wordt een beperkte oplage gemaakt. Bij de aanschaf van het fotokunstwerk krijg je een uniek certificaat van het werk. Je zult dus niet snel op een verjaardag het zelfde kunstwerk tegenkomen 😉

Ga jij voor Plexiglas of Dibond?

De Art FR fotokunstwerken zijn leverbaar in twee soorten materiaal: Plexiglas of Dibond. Maar wat is nu het verschil tussen Plexiglas of Dibond, zul je je misschien wel afvragen?

We leggen het zo simpel mogelijk uit.

Bij Plexiglas wordt de fotoafdruk tussen het plexiglas en een grondlaag geplaatst. Daarentegen is Dibond een aluminiumsoort en wordt de fotoafdruk direct op dit materiaal gedrukt.

Wil je een kunstwerk met intense kleuren, kies dan voor Plexiglas. Dibond is een aluminiumsoort met een meer exclusieve en moderne presentatie van het kunstwerk.

Heb je een ruimte met veel daglicht, dan kun je beter kiezen voor een Dibond werk omdat je bij Plexiglas met het daglicht op je werk minder goed zichtbaar is.

Art FR kiest bewust voor Plexiglas of Dibond omdat beide materialen zeer duurzaam zijn. Dit betekent dat je fotowerk goed beschermt is en tot in lengte van jaren meegaat.

Hoe groot wordt jouw nieuwe eye-catcher?

De Art Fr fotokunstwerken zijn in verschillende formaten verkrijgbaar. Voor elke wand is er wel een passend formaat te vinden.

De meest gangbare formaten zijn 80×120 cm, 100×150 cm, 120×180 cm en de hele grote werken van 150×200 cm.

Daarnaast zijn er ook vierkante werken verkrijgbaar, zoals bijv. de Silver portrait 1 en de Golden duality. Het staat ook stoer om twee vierkante fotokunstwerken naast elkaar te hangen.

Ga je voor kleur of wil je een wat rustiger werk aan je wand?

Voorbeelden van kleurrijke werken zijn bijv. The macronian plate, The deep cosmos en Aerial brillance. Art Endurance, Silver portrait servies 3 en Painted sorrow zijn de rustigere kunstwerken.

Met of zonder omlijsting

De Art FR fotokunstwerken zijn verkrijgbaar met of zonder omlijsting. Je kunt kiezen voor een zwarte, witte of bruine omlijsting. Stem daarbij de kleur af op details die ook op andere plekken in je interieur terug komen.

Heb jij bijvoorbeeld veel zwarte tinten in je interieur? Bijvoorbeeld de poten van je bank, stoel en kast, dan komt een zwarte omlijsting uitstekend tot zijn recht. Hieronder zie je twee detail foto’s van een zwart en bruine omlijsting.

Art FR - Zwarte omlijsting detail
Art FR – Zwarte omlijsting detail
Art FR - Bruine omlijsting detail
Art FR – Bruine omlijsting detail

 

Hang het werk boven je bank

Je kunt het fotokunstwerk boven je bank hangen om meer sfeer in je interieur te krijgen. Daarnaast worden de werken vaak ook op een lege wand gehangen zoals bijv. een wand in de gang. Uiteraard kun je het werk ook boven een side table of in de keuken hangen.

8. The macronian plate - Art fr zonder lijst

 

Kortom; ben je op zoek naar een echte eye-catcher voor in je interieur? Kies dan voor een exclusief fotokunstwerk van Art Fr.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *